ONZE WERKWIJZE

HET BELANG VAN STRUCTUUR

Het ontwerpen van een website is belangrijk omdat het invloed heeft op hoe jouw doelgroep jouw merk waarneemt. De indruk die je op hen maakt, kan ze ertoe brengen om op je pagina te blijven en meer te weten te komen over jouw bedrijf of de pagina te verlaten om zich tot een concurrent te wenden. Een goed website ontwerp helpt je om jouw bezoekers op je pagina te houden zodat jij ze kan converteren naar klanten!

Om dit te realiseren hanteren wij een gestructureerde aanpak die leidt tot een website die voldoet aan haar doel. Wij doorlopen in onze aanpak 7 stappen die logischerwijze elkaar opvolgen zodat er niks over het hoofd gezien kan worden.

img-1

ONZE 7 FASEN VAN WEBDESIGN

1. Analyse

Bepalen van behoefte en doelstellingen. Wat is het doel van de website en wat is de boodschap.

2. Planning

De planning omvat een definitie van de sitemap, de structuur en de technologie├źn die wij gaan gebruiken.

3. Design

We maken een schets van de website en de visuele stijl in de fase met als doel de beste gebruikerservaring te realiseren.

4. Content

Bepalen van de juiste teksten, foto's en video's - allemaal geoptimaliseerd, niet alleen voor jouw bezoekers, maar ook voor zoekmachines.

5. Ontwikkeling

Op basis van WordPress maken wij hier daadwerkelijk de website die geschikt is voor desktop, laptop, tablet en mobile.

6. Testen

We testen niet alleen de technische functies en compatibiliteit met grote browsers, maar vragen ons ook af of de website echt voldoet aan haar doel.

7. Livegang & Onderhoud

Na de lancering van de site zijn wij nog niet klaar! Wij kunnen het toekomstige onderhoud inclusief het uitvoeren van updates voor je doen.

Logo-Webdesign-020-diemen
Vierkant-logo-500-x-500

OVER ONS

Webdesign 020 maakt websites voor bedrijven en instellingen in Diemen, Amsterdam, Weesp, Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum, Muiden en Amstelveen. Wil jij ook een betaalbare website? Neem contact met ons op!

ONZE WEBSITES

De websites die wij bouwen zijn modern, snel, betaalbaar en makkelijk te onderhouden. Naast het bouwen van de websites kunnen wij ook zorgen voor de vindbaarheid, de veiligheid en het verdere onderhoud.